5B Tip: I-boost (de Bingel van Wiskidz!)


Dag lieve kinderen van het 5de leerjaar,

Het begint al een gewoonte te worden, onze (bijna) dagelijkse tips. Ga er zeker mee aan de slag! Het is erg belangrijk dat je de leerstof blijft inoefenen en herhalen. Zo loop je geen achterstand op voor wanneer we samen terug van start kunnen gaan.

De tip van vandaag gaat over 'I-boost'. Dit is een online oefenplatform zoals Bingel. Op Bingel kan je heel goed oefenen voor spelling, Nederlands en wero. Ook oefeningen voor wiskunde worden daar regelmatig klaargezet. Het nadeel van de wiskunde-oefeningen op Bingel is, dat ze niet passen bij onze methode. Nu heeft Wiskidz sinds kort hun eigen oefenplatform met oefeningen per les die wij in de klas geleerd hebben.

Wil je graag een bepaalde les extra inoefenen? Dat kan! Ga naar de site van I-boost en meld je aan. Jouw gebruikersnaam is jouw voornaam (behalve bij Malak, Mohammed en Mohamed, die moeten er ook even hun achternaam bijvoegen). Je wachtwoord is hetzelfde wachtwoord als dat van jouw Bingel-account. Er staat al een taak voor je klaar met herhalingsoefeningen van blok 9 en blok 10!

Problemen met aanmelden? Geef mij (juf Elke) dan even een seintje en ik help je verder op weg. Mij contacteren kan via de Whatsapp-groep, via een mailtje of stuur een sms-je. Mijn gegevens staan vooraan in jouw schoolagenda.

Ben je nog geen lid van de Whatsapp-groep van 5B? Stuur mij een sms-je of mailtje met jouw telefoonnummer en dan voegen wij jou toe.

Klik hier voor de website van I-boost.

Tot morgen! Dan zijn we er weer met een nieuwe tip.

Groetjes,
   juf Elke


Reacties

Populaire posts van deze blog

5B: Inleefatelier Congo

Tip: 30-dagen teken challenge