Volgende week

Dit berichtje plaatste directeur Martine gisteren op de Facebook-pagina van onze school. We plaatsen het hieronder nog eens zodat je op de hoogte bent.

Beste mama's en papa's
Wellicht hoorden jullie vorige vrijdag via de media dat kleuters en leerlingen van de lagere school weer naar school moeten kunnen. 2 juni is de startdatum, maar het kan ook later. Dat is zeker goed nieuws voor iedereen.
Morgen buigen we ons over de mogelijke organisatie. Opnieuw zal het niet zijn zoals de school normaal verloopt.
In de lagere school moeten we nog steeds de afstanden in de klassen respecteren. Dat betekent opnieuw dat klasgroepen zullen worden gesplitst en dat we weer meer lokalen nodig hebben. Al die bubbels moeten ook in de eigen bubbel pauze nemen. Dat wordt niet eenvoudig om te organiseren. Alle kinderen van de lagere school zullen zeker naar school kunnen komen, maar wellicht zullen we verplicht zijn met halve dagen te werken. Start- en einduur zullen van leerjaar tot leerjaar verschillen.
Voor onze kleuters zijn de maatregelen minder streng. Toch dienen we voor de kleuterschool ook te bekijken wat organisatorisch haalbaar is. Ook de kleuters mogen enkel op de speelplaats binnen hun eigen bubbel.
Beste mama's en papa's, We brengen jullie zo vlug mogelijk op de hoogte van de definitieve regeling via briefing op de klasblog, de schoolwebsite en de FB-pagina.

Reacties

Populaire posts van deze blog

5B: Inleefatelier Congo

Tip: 30-dagen teken challenge